Aanbevelingen

“Angelique is heel toegankelijk, communiceert duidelijk, is daadkrachtig en duwt niet.
Ze gaf mij tips, over kleurgebruik en hoe ik een ruimte tot zijn recht kan laten komen door er een duidelijke functie aan te geven en zo in te
richten dat de ruimte optimaal zichtbaar is, zonder storende elementen.
Na een lange verkoopperiode waren het de waardevolle tips die binnen één maand hebben geleid tot verkoop van de woning.
Ik kan Angelique iedereen aanbevelen die zijn huis wil verkopen.”

- Sonja -

“Vastgoedstyling heeft zeker een toegevoegde waarde tijdens het verkoopproces. De samenwerking met Angelique heb ik als zeer prettig ervaren. Een goede luisteraar, met oog voor detail en zeer kundig in haar vak. Daarnaast heeft Angelique er voor gezorgd dat direct na de styling de woning professioneel is gefotografeerd. Hierdoor kon een mooie presentatie worden ingezet. Ik kan Angelique zeker aanbevelen voor het verkoopproces.”

- Nathalie Minkman –

Carpe Diem Makelaardij

“Angelique heeft een zeer goed gevoel voor het versterken van de positieve elementen in ons huis. Door te kiezen voor rust en ruimte en het afstemmen van kleur in ons interieur, ontstaat er een prachtig geheel in de ruimtes, die juist die sterke factoren benadrukken. Ze maakte prachtige sfeervolle foto’s waarbij alle ruimtes goed zichtbaar waren. In één woord wow. En ons huis was binnen twee weken verkocht.”

- Fam van der Helm -

“Angelique heeft binnen ons zorgcentrum van de gemeenschappelijke ruimte een sfeervolle en huiselijke ruimte gemaakt. Hierbij heeft ze de ruimte praktisch en functioneel ingericht. Het moodboard, kleurgebruik en lichtplan dat door Angelique was gemaakt, gaf de bewoners een gezellig en warm gevoel wat de onderlinge band en het ondernemen van gezamenlijke activiteiten heeft versterkt.”

- José van de Merwe -

Begeleider zorgcentrum

Stappenplan huis verkopen

Download nu de 7 tips om je huis voor een betere prijs te verkopen

Download NU