Hoe presenteer ik mijn huis?

Gratis advies

Wil jij je huis verkopen zonder dubbele hypotheeklasten, restschuld of leegstand?

Wil je dat je huis opvalt, zodat serieuze kijkers een echt wauw-gevoel ervaren?

Wil jij je huis sfeervol in beeld brengen met alle positieve eigenschappen?

Maar hoe tover je jouw huis om tot het droomhuis van je koper? Hoe breng je je huis sfeervol in beeld en val je op?

Misschien denk je dat je je huis gemakkelijk verkoopt, nu het zo goed gaat op de huizenmarkt. Maar de echte gekte is voorbij. En niet iedereen kan jouw huis met jouw inrichting op waarde schatten. Als je het niet goed presenteert, krijg je er veel minder voor dan het waard is. Of het staat langer te koop.

Heb je een blinde vlek?

Van je eigen huis maak je een gezellig thuis naar je eigen smaak. Dat is belangrijk om comfortabel en gelukkig te wonen. Maar woningzoekers hebben zo hun eigen voorkeuren. Zij kijken met een andere blik en dan valt misschien dat ongeverfde kozijn op, wat jij al niet meer ziet. Of een rommelhoekje wat jij juist zo gezellig vindt. Of kattenharen van jouw favoriete huiskat.

Snel verkopen

Je wilt je huis snel verkopen, want je hebt al een nieuw huis gekocht en je wilt geen dubbele woonlasten. Of je bent binnenkort 57 en dan krijg je een veel lagere hypotheek, omdat die dan mede op je pensioen wordt gebaseerd.

Als je huis lang te koop staat, wordt het alleen al daardoor minder aantrekkelijk. Mensen denken dat er dan wel iets mee zal zijn, wat natuurlijk helemaal niet waar hoeft te zijn.

Omgekeerd vind ik het zo zonde als mensen hun huis duizenden, soms tien duizenden euro’s onder de vraagprijs verkopen om er maar vanaf te zijn.

Verhuizen is een stressmoment

Wist je dat verhuizen in de top-5 staat van stressmomenten? Dat geldt niet alleen voor jou, maar ook voor de mogelijke koper van je huis. Ik weet uit eigen ervaring wat een hectische periode dat is met alle gedoe, financiële onzekerheid, emotionele keuzes, tussen twee huizen leven en nergen thuis zijn, spullen kwijt zijn en je plek nog niet gevonden hebben.

Het is heel lastig om juist in die periode ook nog eens je huis aantrekkelijk te presenteren voor de verkoop. Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken.

Huizenkijkers zitten in precies dezelfde situatie. Die wil je dus zoveel mogelijk tegemoet komen en zich zo veel mogelijk thuis laten voelen. Met een huis dat rust en ruimte uitstraalt.

 

Wat is het je waard?

Wat zou het voor jou betekenen, als kopers jouw huis zien als hun droomhuis en als ze in de rij staan voor jouw huis?

Wat is het jou waard om een maximale verkoopprijs te krijgen in een sterke onderhandelingspositie?

Hoeveel rust geeft het jou als je snel je huis verkoopt?

Cadeau voor jou

Ik begeleid je graag persoonlijk om jouw huis binnen een maand te verkopen. Daarom heb ik een geweldig cadeau voor jou. Om kennis te maken met mij en mijn manier van werken kom ik bij je langs om je twee uur lang te adviseren over je woningpresentatie. Normaal kost dit 197 euro, maar omdat ik jou een goede verkoop van je woning gun, bied ik dit tijdelijk aan voor niets.

Je krijgt een inventarisatie van alles wat je nodig hebt om je huis optimaal te presenteren. Je krijgt tips en advies om:

  • je huis meerwaarde te geven met een kleine investering.
  • je huis in beeld te brengen zoals je dat kent uit de woonbladen.
  • aandacht te trekken van serieuze kijkers.
  • kopers van kijkers te maken.
  • stress te vermijden tijdens het verkoopproces.
  • snel te verkopen, waardoor je financiële zekerheden realiseert.
  • leegstand of een gedateerde inrichting te verhelpen.

Maak nu een afspraak!

Maak direct een afspraak voor een gratis advies om jouw huis optimaal te presenteren!

Doe het snel, want ik kan dit maar een paar keer per maand weggeven.

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.