Over mij

Over mij

 Mijn naam is Angelique van Winden en ik help jou om je huis in de schijnwerpers te zetten. Om het zo te presenteren, dat iedere potentiële koper er direct voor in de rij staat. Waardoor jij je huis sneller verkoopt en er een hogere prijs voor krijgt.

26 Jaar lang had ik met mijn partner een vee- en akkerbouwbedrijf. Het heeft mij veel gebracht en ik kijk er met plezier op terug.

In Berkel en Rodenrijs maakte ik mijn start als boerin. Ons bedrijf moest plaatsmaken voor huizenbouw. Daarop verhuisden wij met bedrijf en gezin naar Flevoland. Ik vond het toen een hele stap om elders weer een nieuw leven op te bouwen.

Het had een grote impact op ons sociale leven en de vertrouwde omgeving van de kinderen. Familie en vrienden woonden ineens op afstand, waardoor ik niet meer in een verloren halfuurtje even kon binnenlopen.

Maar ik genoot van de nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. Ik heb er een fijn thuis gecreëerd met prachtige herinneringen.

Jaren later emigreerden we zelfs met het hele gezin naar Amerika, om daar een grootschalig veebedrijf op te zetten. Het waren waardevolle jaren, waarin ik heb ervaren hoe het is in een land waar niet je roots liggen, om er te wonen, te werken en opnieuw een sociaal leven op te bouwen.

 

Het roer ging om

Na 27 jaar liep mijn huwelijk op de klippen, waardoor ik in één klap ook mijn werk en inkomen kwijt was. Terugkijkend zocht ik mijn levenslessen. Wat heb ik met vallen en opstaan geleerd? Wat is mijn passie, wat is mijn kracht en waar word ik gelukkig van? Wat kan ik bijdragen aan het leven van andere mensen, welke levenslessen kan ik gebruiken?

Mijn passie voor interieur kreeg een stem. Ik ging opleidingen volgen zoals interieurstyling, verkoopstyling en interieur- en vastgoedfotografie. Ik heb een geweldige baan als interieurstylist bij Briedé Thuisin in Den Haag, waar ik mensen mag adviseren bij hun keuze van raam-, muur- en vloerbekleding.

Mijn missie gaat verder. Bij mijn vele verhuizingen, zowel binnen Nederland als naar Amerika, vond ik het altijd weer een sport om met zo weinig mogelijk middelen van niets iets te maken. Ik vind het heerlijk om een huis zo goed mogelijk te verkopen om daarna een nieuwe droom te realiseren.

Dit geluksgevoel wil ik overbrengen in jouw te verkopen huis. Ik help je  jouw huis sfeervol, licht, ruimtelijk en eigentijds in te richten, waardoor kijkers een goed en positief beeld krijgen van jouw huis. Er niets meer in de weg staat voor een goede en snelle verkoop van jouw huis.

Ik ben een echt mensen mens, ben geïnteresseerd in wat ik voor jou zou kunnen betekenen. Wat jij nodig hebt om je doel te bereiken.

Laat het mij eens weten, want ik ben nooit te druk om jou op passende wijze te helpen.

Een aanbeveling is het mooiste compliment wat ik kan krijgen.

 

Hartelijke groet,
Angelique van Winden

Stappenplan huis verkopen

Download nu de 7 tips om je huis voor een betere prijs te verkopen

Download NU